Bicakcilar Masa de operatie electrohidraulica Surgiline 2000R

Cod Produs: 1 Ai nevoie de ajutor? 0756.130.130
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Masa de operatie electrohidraulica Surgiline 2000R este conceputa pentru a fi potrivita unor variate tipuri de proceduri chirurgicale, avandu-se in vedere si confortul pacientului si siguranta acestuia.

Este realizata din otel inoxidabil si materiale de foarte buna calitate, rezistente la folosire indelungata si frecventa.

Pozitiile acestei mese chirurgicale sunt reglabile cu ajutorul unui sistem electrohidraulic (se regleaza sus-jos, inclinare mod Trendelenburg sus-jos sau lateral - stanga-dreapta). Reglarea pozitiilor se face cu o telecomanda sau de la butoanele mesei, silentios si fara vibratii, cu o viteza constanta. Partea superioara a mesei se poate roti cu 355°. Se pot aranja pozitia capului sau a picioarelor. De asemenea, franele speciale si rolele anti-static permit o mobilitate facila.

Masa de operatie Surgiline 2000R este echipata cu un sistem de incarcare a bateriei, iar timpul de folosire a unei incarcari a bateriei este de 30 minute, timp in care se pot efectua 30 de schimbari de pozitie.

Fiecare din cele 4 parti ale mesei de operatie sunt detasabile, usor de curatat, acoperite cu un material rezistent la apa si antibacterian.

Se pot instala cu usurinta kituri de radiologie. Sinele laterale din otel inoxidabil accepta o varietate de accesorii disponibile.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 9:00-17:30

0756.130.130 contact@unicare.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!