Produsul a fost adaugat in cos

LAMPA CHIRURGICALA HyLITE Seria 6

Pret la cerere

Aveti întrebări?

0756.130.130

LUNI-VINERI 09:00 AM - 17:00 PM

LAMPA CHIRURGICALA HyLITE seria 6

Lumina fără umbre garantată. Spre deosebire de luminile tradiţionale multi-bec chirurgicale, HyLite produce lumină cu reducerea perfectă a umbrelor. Acest lucru se realizează folosind un singur bec ataşat la un reflector parabolic compus din mii de faţete care funcţionează ca oglinzi in miniatura. Fiecare fateta primeşte lumina şi proiectează pe câmpul de operare. Fasciculele de lumina proiectată de la fiecare fatetă realizeaza o coloană de lumină care este proiectată uniform in fiecare colţ al câmpului operator, asigurând astfel un câmp de lumina fara umbre, chiar si atunci cand chirurgul se afla sub lumina lampii.

  • HyLite minimizeaza aparitia eventualelor perturbari în două moduri: în primul rând, are un design ergonomic care ascunde mânerele înconjurătoare; în al doilea rând, consumul de energie electrica este atat de scazut, încât efectul de încălzire a suprafetei exterioare este extrem de redus.
  • HyLite are incorporat un reflector de ultimă generatie pentru a produce o coloană de lumină perfecta cu o adâncime a iluminarii de până la 1.200 mm (L1 + L2, asa cum sunt definite prin IEC 60601-2-41).
  • HyLite are două becuri identice, unul în folosintă si unul de sigurantă. Dacă becul din uz cedează, HyLite va trece la becul de rezervă în 0.2 secunde şi îl va comuta în poziţia de lucru. Un chirurg nu va percepe nici o diferenţă în centrul de iluminare sau câmpul de lumină.

 


Produse din aceeasi categorie

Intrebari si opinii

Fii primul care își spune părerea.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare