Lampa de examinare cu led-uri Polaris 50

Drager
Cod Produs: DRA-POL-50 Ai nevoie de ajutor? 0756.130.130
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Dräger Polaris® 50 – LED Lampa operatii

Cu lampa Polaris® 50 sunteți dotat în mod optim pentru activitățile clinice zilnice, care devin tot mai complexe. Indiferent dacă vorbim despre cabinetul de consultații, unitatea de terapie intensivă sau sala de pregătire pentru chirurgie, lampa Polaris® 50 furnizează lumină fiabilă, contrastantă și stabilă cromatic. Lampa pentru consultații se poate manevra în mod flexibil și utilizarea ei simplă vă ajută să luați decizii mai rapid.

Lampa Polaris 50 răspunde celor mai stricte cerințe pentru iluminare de calitate în locații medicale. LED-urile de generație recentă generează o intensitate luminoasă de până la 60.000 lux.

Oferind o temperatură a culorii de 4.500 K în intervalul alb neutru, lampa Polaris asigură o imagine realistă a zonei de tratament. Indexul de redare a culorilor Ra = 95 precum și R9 = 90 asigură, de asemenea, o recunoaștere foarte bună a detaliilor. Nuanțele țesutului iluminat apar naturale și contrastante, astfel încât dumneavoastră să vă puteți concentra la lucru. Dispozitivul Polaris 50 este o soluție performantă pentru utilizarea zilnică. Necesitând întreținere minimă și oferind fiabilitate crescută, acest sistem de iluminare creează cele mai bune premise pentru utilizarea pentru o perioadă îndelungată, cu costuri minime. De exemplu: LED-urile reduc generarea de căldură la corpul lămpii și îi cresc astfel eficiența. În același timp, energia consumată este numai o parte a celei consumate de lămpile convenționale cu halogen.

Pentru LED-urile de înaltă performanță montate este specificată o durată de utilizare de până la 30.000 h. Pentru dumneavoastră, acest lucru înseamnă economii semnificative. »Funcții și utilizări polivalente« este moto-ul luminii pentru tratament Polaris 50.

Utilizarea lampii: fie în varianta simplă pentru montare pe tavan, perete sau versiunea mobilă sau în combinație cu unitățile de alimentare Dräger pe un suport comun. Posibilitățile de combinare sunt numeroase și vă permit să amenajați posturile de lucru, de la cabinetul de tratament, la sala de operații și până la unitatea de terapie intensivă, în mod eficient și economic din punct de vedere al spațiului.

Sistem portant

Bratul lămpii Polaris 50, compus dintr-un ax și un braț arc, permite poziționarea acesteia conform necesităților. Lampa Polaris 50 dispune chiar și de trei articulații cu ajutorul cărora poate fi rotită chiar la 360°, deci de jur împrejur. Astfel dispuneți de libertate de mișcare și economisiți timp. Datorită sistemului mecanic echilibrat, lampa se poate utiliza sau ajusta fără probleme cu o singură mână. Pentru diversele necesități, în funcție de încăpere, aveți la dispoziție două posibilități de ajustare: conducta din tavan, care poate fi scurtată, și un adaptor opțional intermediar pentru tavan pentru instalarea pe tavane false

Design functional

Designul funcțional al lămpii Polaris 50 convinge prin forma sa compactă și componentele sale robuste. Acesta permite o curățare rapidă și eficientă. Mânerul este demontabil și poate fi sterilizat. Componentele individuale, precum și modulul LED pot fi întreținute la nevoie de către un tehnician de service de la Dräger. Reglarea intensității luminii se realizează prin intermediul unei rotițe de reglare și se poate opera simplu, cu o singură mână, fără ca poziția lămpii să fie modificată neintenționat

Amenajarea spatiului de lucru

Cea mai bună lumină nu folosește la nimic dacă nu este acolo unde aveți nevoie de ea. Din acest motiv, sistemul Polaris 50 de la Dräger este extrem de flexibil și poate fi montat în numeroase moduri, de sine stătător pe tavan și perete (de exemplu în cabinete de consultații), precum și pe un suport, în combinație cu unitățile pentru alimentare de la Dräger (de exemplu în sălile de recuperare postoperatorie). Este prevăzută și o combinație cu un ecran (de exemplu pentru unitatea de primiri urgențe). În plus, montarea lămpii Polaris 50 pe un suport triplu permite utilizarea optimă a unui spațiu redus (de exemplu la terapie intensivă). Lampa Polaris 50 poate fi și mobilă și poate fi utilizată și în încăperi de uz general, precum și în secția de chirurgie sau în sala de operații, ca lumină suplimentară pentru tratament. Cadrul lămpii mobile este dotat cu frâne practice pentru blocare, precum și cu cârlige pentru cablul de alimentare.

 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 9:00-17:30

0756.130.130 contact@unicare.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!