Ecograf stationar cu Doppler color SONOSCAPE S-40

Sonoscape
Cod Produs: SON-S40-DOPPLER Ai nevoie de ajutor? 0756.130.130
 • Descriere
 • Review-uri (0)

ECOGRAF STAȚIONAR CU DOPPLER COLOR SONOSCAPE S-40

 

Pe parcursul timpului dedicat inovării continue, dezvoltării și acordând prioritate cerințelor clienților, SonoScape a dezvoltat o noua generație de produse cu ultrasunete la nivel înalt și anume modelul S40. Bazat pe o platforma nouă și revoluționară, care combină tehnologii de imagistica de bază SonoScape și design elegant ergonomic, S40 reprezintă noul standard de produse de serie SonoScape S. Acesta ridică performanța imagistică la un nivel record și satisface chiar și cerințele clinice cele mai exigente, extinzând în mod semnificativ valoarea utilizarii ultrasunetelor.

 

Caracteristici

Ecran la de 19”

Smart Touch Screen grafică interactivă: 10”

Monitor de înaltă rezoluție

High Definition 1024 * 768

Unghi de vizualizare --Wide pentru 170°

4 brațe transportatoare cu blocare și rotație pe verticală și orizontală

Control Panel complet ajustabil și rotativ

Ușor de utilizat și tastaură pentru mai multe limbi

Gel cald și suport sondă endocavitate

5 mufe traductor plus un conector special pentru sonda creion

Gamă completă de traductoare configurate cu cele mai noi tehnologii

Sistem de Administrare fișe pacient ușor de utilizat

Funcții ce pot fi definite de utilizator

Posibilitatea realizării de butoane cu funcții personalizate

Opțional: Wi-Fi și Blue Tooth

Bază de date pacient completă: DICOM3.0, AVI / JPG, USB 2.0, HDD, DVD, raport PDF

Platforma premium cu fluxul de lucru perfect

S40 asigură o calitate excepțională a imaginii în ambele domenii aproape și de departe, îmbunătățirea considerabilă a rezoluției și a adâncimii pentru o mai mare precizie a diagnosticării.

u-Scan

u-Scan Technology foloseste in timp real algoritmi de procesare a imaginii pentru a elimina punctele  și zgomotul de artefacte, îmbunătățind imaginea marginilor și a limitelor țesuturilor prin corectarea discontinuităților între diferite regiuni. Astfel, se obține o vizualizare mai bună a informațiilor tesutului real. Se poate, de asemenea, adapta în mod automat viteza acustică în diferite regiuni pentru a îmbunătăți rezoluția și contrastul.

Compunere Spațială a Imaginii

Funcția de Compunere Spațială a Imaginii utilizează mai multe linii de vizualizare pentru obținerea unui contrast optim, reducerea punctelor și detectarea marginilor. Configurat cu tehnologia SCI, S40 este ideal pentru imagini superficiale și abdominale, cu claritate superioară și o mai bună continuitate a structurilor.

Pulse Inversion Harmonic Imaging

Semnalele armonice sunt complet conservate fără deteriorarea informațiilor acustice, făcând posibil ca S40 să obțină imagini detaliate de nivel înalt și pentru a îmbunătăți contrastul rezoluției prin reducerea zgomotului și confuzia în vizualizarea leziunilor subtile, zone de mici dimensiuni, vasculare și așa mai departe.

Procesare imagine Auto-Adaptabilă

Această tehnologie utilizată în S40 poate adapta în mod automat viteza acustică în diferite regiuni pentru a îmbunătăți rezoluția și contrastul.

Instrumentele profesionale de masurare de cea mai bună calitate vă vor permite să oferiți un diagnostic precis și rapid. Modulele de măsurători ale S40 cuprind măsurători complete aplicabile în cardiologie, obstetrica ginecologie, radiologie, anestezie, musculo-scheletic etc. Sistemele de diagnostic cu ultrasunete de nivel înalt oferă soluții excelente pentru adulți și pediatrie. Puteți lua decizii clinice cu o mai mare încredere și să vă extindeți practica în noi directii.

Aplicații în cardiologie:

Traductoare cardiace profesionale

 • Sondă TEE (adulți și pediatrie)
 • Sondă Phased Array de înaltă frecvență
 • Sondă Phased Array de frecvență scăzută
 • Micro-Convex
 • Software cardiologie

Mod M Anatomic

Această tehnologie avansată oferă trei cursoare cardiace care pot fi setate în orice poziție și unghi simultan. S40 asigură reducerea timpului de examinare-per-pacient, menținând în același timp precizia diagnosticului, în plus față de caracteristicile standard în cardiologie, fiind posibilă obâinerea tuturor informațiilor chiar și în situațiile greu de scanat unde pozitionarea inimii este dificilă.

Stres Echo

Stres Echo este o combinație de ecocardiografie 2D cu un stres fizic sau farmacologic, care poate determina modul în care muschii inimii raspund la stres și este folosită în principal pentru a diagnostica si evalua boli coronariene. Pachetul Stres Echo S40 vine cu o interfață complet integrată și ușor programabilă care poate fi personalizată pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

Tissue Doppler Imaging (TDI)

Funcția imagistică de doppler tisular (TDI) oferă rapiditate și alte informații clinice privind funcțiile miocardice. Ajută medicii clinicieni în analizarea și compararea mișcărilor înregistrate în diferite părți.

Intima-Media Thickness

Măsurarea automată a grosimii intime-medii a peretelui arterei carotide este o funcție utilizată pe scară largă. Ceea ce este deosebit la S40 este faptul că oferă măsurarea instant și cu precizie, atingând doar un buton.

S40 oferă imagistica endovaginală superioară, precum și imagistică fetală excelentă atât modulele 2D cât și 4D. S40 este un sistem de imagistica complet proiectat pentru a satisface nevoile cele mai exigente din ziua de azi, de la abdominală profundă, vasculară la părți superficiale de mici dimensiuni.

Aplicații în Obstetrică & Gynecologie

3D (4D) în timp real

Datorită canalelor fizice, a dezvoltării luării cadrelor și a tehnologiilor de vârf avansate, imagistica 4D a S40 ofera mișcare lină a fatului și oferă pachetuluilui complet 4D, redare de date și funcționalitate post-procesare.

Elastografia C-Xlasto

SonoScape S40 oferă o nouă metodă care ajută medicii în evaluarea elasticității țesutului. Diferențele în răspunsul țesutului sunt detectate și vizualizate în timp real de algoritmii elastografiei prin diferite reprezentări grafice care pot fi deosebit de utile în analiza sînului, a tiroidei si a structurilor musculo-scheletice.

Imagistică panoramică

S40 oferă imagistica panoramică în timp real pentru organe voluminoase și mase făcând măsurarea mai ușoară si eficientizând diagnosticarea. Generează rapid informații exacte cu privire la poziția leziunilor.

Imagistică trapezoidală

Extinderea zonei de vizualizare cu 30%, imagistica trapezoidală poate spori capacitatea de scanare pentru leziunile mari.

Aplicații în Radiologie

 • Gama completa de traductoare
 • Inclusiv convexe, liniare, endocavitate, sonda L intraoperator, etc.
 • O gamă largă de frecvențe
 • Tehnologia de imagistică completă

 

Viziunea care vă motivează spre auto-dezvoltare constantă și oferirea de servicii de ingrijire excelente pacienților este aceeași viziune care este încorporată în ecograful S40 realizat de SonoScape.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 9:00-17:30

0756.130.130 contact@unicare.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!