Ecograf stationar cu Doppler color SONOSCAPE S-22

Sonoscape
Cod Produs: SON-S22-DOPPLER Ai nevoie de ajutor? 0756.130.130
  • Descriere
  • Review-uri (0)

ECOGRAF STAȚIONAR CU DOPPLER COLOR SONOSCAPE S-22

 

În cadrul seriei SonoScape S, modelul S22 este un sistem de ultrasunete cu funcții complete ce are o alura îngustă și elegantă Acesta combină mobilitatea cu utilitatea, potrivindu-se în aproape orice situație clinică.

S22 oferiră un cadru confortabil atât fizic cât și emoțional pentru pacienții și medici in timpul examenului medical. Gestiune a fișierelor optimizată, aspectul inovator al consola și tehnologia traductoarelor unică ce poartă marca SonoScape asigură confortul sub toate aspectele sale atât pentru medici cât si pentru pacienți.

Platformă nouă și îmbunătățită

Evaluarea pacientilor in mediul clinic din prezent ce presupune exigență ridicată, S22 are scopul de a REDUCE timpul și să ofere medicilor mai multă încredere. Compact, încorporând cele mai recente tehnologii și flux de lucru optimizat, cea mai nouă platformă SonoScape furnizează o abundenta de instrumente clinice dedicate:

  • Gama completa de traductoare
  • Meniu personalizat
  • Flux de lucru îmbunătățit

S22 are conturul zvelt oferind o soluție coerentă și intuitivă ce permite medicilor sa se concentreze mai mult asupra pacientului și mai puțin la funcționarea aparatului.

Design subțire și ultra-compact

  • Panou de control
  • Monitor  plat LED de 18.5” LED

Cea mai recentă tehnologie de iluminare a monitorului folosește cel mai înalt standard oferind cel mai bun contrast al imaginii și o performanță mai bună în afișarea culorilor.

  • Ecran tactil de 8”
  • Interfață simplă de utilizare

O serie de tehnologii testate, de cea mai bună calitate face din S22 un sistem extrem de eficient. Claritatea imaginii îmbunătățește acuratețea și precizia.

Cu o rezoluție de înaltă definiție și adâncime de neegalat, S22 vă oferă încredere datărită calitățțe excepționale a imaginii, în special în detectarea anomaliilor sau leziunilor mici. În plus, protocoalele intuitive va vor simplifica procesul de obținere a imaginilor sporind calitatea generală a imaginii. Această tehnologie vă permite creșteți rezoluția spațială și de contrast și evidenâiază marginile pentru o claritate excepțională a imaginii.

Deoarece se concentrează pe calitatea imaginii, modelul S22 este foarte important pentru diagnosticare.

Phase Inversion Harmonic Imaging (PIH)

Semnalele armonice sunt complet conservate fără deteriorarea informațiilor acustice. Acest lucru face posibil relizarea de imagini detaliate de nivel înalt și rezoluție îmbunătățită a contrastului prin reducerea zgomotului și a confuziei în vizualizarea leziunilor subtile, părților de mici dimensiuni, vasculare și așa mai departe.

Compunere spațială a imaginii (SCI)

Funcția de compunere spațială a imaginii utilizează mai multe linii de vizualizare pentru obținerea unui contrast optim, reducerea punctelor și detectarea marginilor. Modelul S22 este ideal pentru imagini superficiale și abdominale, oferind claritate superioară și o mai bună continuitate a structurilor.

u-Scan

A doua generație a tehnologiei u-Scan imbunatateste considerabil vizibilitatea organelor și a leziunilor și oferă rezoluție de contrast high-definition îmbunătățită care elimină punctele dar păstrează în același timp structura tesutului real.


Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 9:00-17:30

0756.130.130 contact@unicare.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!