Ecograf staționar cu Doppler color SONOSCAPE S-30

Sonoscape
ECOGRAF CU DOPPLER COLOR S30 S30 de la SonoScape este un sistem de imagistică generală puternic și versatil, care satisface o gamă largă de nevoi de formare a imaginii generale. Consola elegantă poate fi strecurată cu ușurință în spații înguste dar totodată este dotat cu tehnologie de ultimă generație care oferă imagini de diagnosticare excelente, rapid, de calitate și precizie. Realizat cu simplitate și performanță, S30 te ajută să profiți cu ușurință de o mare parte a avantajelor recentelor tehnologii. S30 de la SonoScape este un sistem de imagistică generală puternic și versatil, care satisface o gamă largă de nevoi de formare a imaginii generale. Consola elegantă poate fi strecurată cu ușurință în spații înguste dar totodată este dotat cu tehnologie de ultimă generație care oferă imagini de diagnosticare excelente, rapid, de calitate și precizie. Realizat cu simplitate și performanță, S30 te ajută să profiți cu ușurință de o mare parte a avantajelor recentelor tehnologii.
Cod Produs: SON-S30-DOPPLER Ai nevoie de ajutor? 0756.130.130
  • Descriere
  • Review-uri (0)

ECOGRAF CU DOPPLER COLOR SONOSCAPE S30

S30 de la SonoScape este un sistem de imagistică generală puternic și versatil, care satisface o gamă largă de nevoi de formare a imaginii generale. Consola elegantă poate fi strecurată cu ușurință în spații înguste dar totodată este dotat cu tehnologie de ultimă generație care oferă imagini de diagnosticare excelente, rapid, de calitate și precizie. Realizat cu simplitate și performanță, S30 te ajută să profiți cu ușurință de o mare parte a avantajelor recentelor tehnologii.

Ecran lat LCD de 19” cu articulare braț pentru vizualizare din orice unghi

Touch Screen de 10” cu grafică interactivă

Tastatură PC Extinsă

Patru porturi traductoare active

Panou de control complet reglabil pe înălțime

Hard-Disk 500GB / 1TB

DVD-ROM

Flux de lucru perfect

S30 ajuta clinicienii în efectuarea examenelor ecografice prin intermediul unui flux de lucru simplificat.

Optimizatorul M-Tuning oferă rafinament imaginii pentru modul B, modulului de culoare și studierea undei de puls.

Analizare Doppler într-o singură apăsare de tastă.

Funcțiile Auto-trace și semi auto-trace fac măsurători spectrale simplu și precis.

Auto IMT permite analize eficiente și simplificate de evaluare a riscurilor vasculare.

Administrarea eficientă a fișierelor pacienților permite accesul ușor la imaginea pacientului și la datele sale, revizuirea lor, preluarea și raportarea.

Formatare DICOM și diversele soluții de date asigură gestionare și transfer de date eficient.

S30 permite clinicienilor efectuarea de ecografii cu ultrasunete care implica imagini comparatlve cu ecografiile anterioare.


S30 dispune de tehnologie avansată care vă oferă posibilitatea de a captura imagini excelente la ecografiile de de rutina sau dificile. Structura sistemului său inovativ oferă fundația pentru cele mai bune funcționalități din clasa sa. Toate caracteristicile clasice și cele nou-create va duce imagistica dumneavoastră la următorul nivel de excelență.

Traductoare

Materiale piezoelectrice noi

Lățime de bandă mai mare

Cinci intervale de frecvență variabilă

Abilitatea de a captura imagini clar și uniform

Compatibil cu SonoScape Linear, Convex, Phased array, TEE (adulti si pediatrie), Volumetric convex, sonde Bi-plane și sonde laparoscop, etc.


Tehnologii

Filtrele inovatoare THI elimină zgomotul semnalului pentru a stimula rezoluția de contrast a întregii imagini, afișaj îmbunătățit 2D, flux de culoare și imagini Doppler spectrale.


Tehnologia u-Scan -a doua generație - îmbunătățește vizibilitatea organelor și leziuni cu îmbunătățit, rezolutie de contrast de înaltă definiție, care suprima pistrui artefact menținând în același timp arhitectura tesut reale.


Imagistica panoramică și cea trapezoidală extinde zona de vizualizare furnizând module B adiționale.

Informații și referințe anatomice ale organelor mari și maselor pentru a ușura măsurarea si eficienta diagnosticării.

S30 oferă funcția de elastografie cu compresie C-Xlasto pentru evaluarea elasticității țesutului. Diferențele în răspunsul țesutului sunt detectate și vizualizate în timp real, prin diferite reprezentări grafice, care pot fi deosebit de utile în analiza de san, tiroida si structuri musculo-scheletice.

S30 îți oferă experiența unei libertăți reînnoite în folosirea sitemelor cu ultrasunete.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 9:00-17:30

0756.130.130 contact@unicare.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!