Ecograf portabil cu Doppler Color SONOSCAPE S9

Sonoscape
De la lansarea primului ecograf portabil cu doppler color SONOSCAPE ș-a dedicat în întregime sectorului de ultrasunete. Datorită acestor eforturi concentrate și consecvente s-au născut o multitudine de tehnologii cu ultrasunete în special sistemele portabile. Unul dintre vârfurile acestei tehnologiii este modelul SONOSCAPE S9.
Cod Produs: SON-S9-Doppler Ai nevoie de ajutor? 0756.130.130
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Ecograf portabil cu Doppler color SONOSCAPE S9

S9 este câștigătorul premiului IF (International Forum) pentru anul 2014 și este o platformă de ecografie versatilă și puternică cu un design futurist.

Compact dar cuprinzând toate pachetele de aplicații necesare pentru cardiologie, analizare abdominala, obstretica ginecologie, urologie și nu numai, modelul S9 îți oferă cea mai buna imagistică ultrasonică cu performanțe remarcabile.

Caracteristici:

  • Monitor LCD 15” ajustabil la 500
  • Panou tactil de 13,3” cu unghi de deschidere de 1400
  • Conectare pentru 2 sonde simultan
  • Baterie detașabilă cu o capacitate de 90 de minute de scanare continuă
  • Touch Screen cu interfață grafică
  • Interfață pentru conexiuni multiple
  • Cărucior elegant cu înălțime reglabilă

De la lansarea primului ecograf portabil cu doppler color SONOSCAPE ș-a dedicat în întregime sectorului de ultrasunete. Datorită acestor eforturi concentrate și consecvente s-au născut o multitudine de tehnologii cu ultrasunete în special sistemele portabile. Unul dintre vârfurile acestei tehnologiii este modelul SONOSCAPE S9.

O platformă inovativă puternică și multi-funcțională

S9 încorporează tehnologii de imagistica marca SonoScape ce a dus calitatea imagistica la un nou nivel și care oferă mai multe informații de diagnosticare pentru clinician. Lucrând cu S9, puteți vedea o imagine mai clară, veți oferi un diagnostic mai precis, în același timp lucrând mai confortabil.

 

Stres Echo

Stresul eco este o combinație a ecocardiografiei 2D cu stresul fizic sau farmacologic, care poate determina modul în care muschii inimii raspund la stres și este folosit în principal pentru a diagnostica si evalua boli coronariene. Pachetul Stres  Echo al modelului S9 este o interfață complet integrată, ușor programabilă și poate fi personalizată în funcție de solicitările dumneavoastră, oferind un flux de lucru simplificat și raportare.

3D (4D) în timp real

Având mai multe canale fizice și o platformă nouă, S9 oferă atât imagni de o calitate excepțională cât și viteze ridicate de luare a cadrelor astfel încât stabilește un nou standard în seria sa. Datorită vitezei de luare a cadrelor și a tehnologiei avansate, imagistica 4D a modelului S9 afișează mișcarea fătului și oferă imagini 4D, randare date și duncționalități post-procesare.

Sonde de înaltă densitate

Echipat cu sonde phased array de înaltă densitate S9 îndeplinește cerințele pentru obținerea unui număr de cadre si a unei rezolutii excelente ce prmite totpografierea cardiografica de inalta rezoluție. Senzitivitatea înaltă doppler pentru un diagnostic cardiac mai precis.

Compunere spațială a imaginii (Spatial Compound Imaging)

Funcția de Compunere Spațială a Imaginii utilizează mai multe linii de vizualizare pentru obținerea unui contrast optim, reducerea punctelor și detectarea marginilor. Configurat cu tehnologia SCI, S40 este ideal pentru imagini superficiale și abdominale, cu claritate superioară și o mai bună continuitate a structurilor.

Pulse Inversion Harmonic Imaging

Semnalele armonice sunt complet conservate fără deteriorarea informațiilor acustice, făcând posibil ca S40 să obțină imagini detaliate de nivel înalt și pentru a îmbunătăți contrastul rezoluției prin reducerea zgomotului și confuzia în vizualizarea leziunilor subtile, zone de mici dimensiuni, vasculare și așa mai departe.

Elastografie C-Xlasto

S9 oferă o nouă metodă de a sprijini medicii în evaluarea elasticității țesutului. Diferențele dintre răspunsurile țesutului sunt detectate și vizualizate în timp real de algoritmii elastografiei prin diferite reprezentări grafice. Aceasta metodă este deosebit de utilă în analiza sânului, tiroidei și structurilor musculo-scheletice.

Realizează ecografia și simte diferența.

SonoScape își propune să proiecteze echipamente medicale cu tehnologii de ultimă generație, combinate cu un flux de lucru optim, ergonomic. Panoul tactil DE 13,3” al modelului S9 depășește limitarea hardware a tastaturii tradiționale, pentru a permite operarea ușoară.

Marcaje de corp intuitive

Ghidează utilizatorul permițând selectarea examinării cu o singură atingere.

Ajustări ușor de realizat

Toți parametrii pot fi ajustați ușor prin atingerea panoului tactil.

Tastatură virtuală

Asigură introducerea ușoară a informațiilor despre client și a observațiilor medicului.

Pachete specifice pentru fiecare aplicație

Marcajele de corp, notele și tipurile de măsurători sunt clasificate în funcție de aplicație.

 

 

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 9:00-17:30

0756.130.130 contact@unicare.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!