Ecograf portabil cu doppler color S9 Pro

Sonoscape
Cod Produs: SON-S9 PRO-DOPPLER COLOR Ai nevoie de ajutor? 0756.130.130
  • Descriere
  • Review-uri (0)

 

ECOGRAF PORTABIL CU DOPPLER COLOR SONOSCAPE S9 PRO

 

S9 Pro este cel mai nou membru din familia ecografelor portabile premium cu doppler color SonoScape și combină cele mai recente progrese în tehnologia de imagistică, asigurând un diagnostic foarte precis, rapid și fără efort. Aceast sistem rafinat oferă clinicienilor instrumente clinice avansate și capacitatea de afișare a celor mai subtile detalii, ceea ce reprezintă un sprijin de încredere în luarea decizilor critice.

S9 Pro, îmbină cu succes ergonomia, designul rafinat și ușurința în utilizare, aducând beneficiile clinice ale unui sistem premium in noi domenii de asistenta medicală.

Caracteristici

Ecran LCD 15” pliabil la 50 grade

Deschidere in unghi de 140 grade, interfața cu multiple conexiuni

Carucior elegant cu înălțime reglabilă

Valiză transport Premium

Calitate superioară a imaginii

 

Funcțiile utilizate frecvent sunt localizate intuitiv într-o interfață intuitivă făcând operarea sistemului atât ușoară cât și precisă.

Ecranul color LCD 15” High Resolution, pliabil la 50 grade garantează cea mai confortabilă vizionare în orice mediu. Compact, având o baterie internă vă permite să preluați controlul ori de câte ori este nevoie de o reacție rapidă și precisă.

S9 Pro este un sistem adaptabil, capabil să furnizeze imagini de diagnostic excepționale pentru o varietate de condiții și cerințe de examinare. Acest sistem ergonomic, ușor, ofera tehnologii care s-au dovedit a îmbunătăți fluxul de lucru și ingrijirea pacientului, oferind totodată confort pentru utilizator.

3D (4D) în timp real

Având mai multe canale fizice și o platformă nouă, S9 PRO oferă atât imagni de o calitate excepțională cât și viteze ridicate de luare a cadrelor astfel încât stabilește un nou standard în seria sa. Datorită vitezei de luare a cadrelor și a tehnologiei avansate, imagistica 4D a modelului S9 PRO afișează mișcarea fătului și oferă imagini 4D, randare date și duncționalități post-procesare.

Compunere spațială a imaginii (Spatial Compound Imaging)

Funcția de Compunere Spațială a Imaginii utilizează mai multe linii de vizualizare pentru obținerea unui contrast optim, reducerea punctelor și detectarea marginilor. Configurat cu tehnologia SCI, S9PRO este ideal pentru imagini superficiale și abdominale, cu claritate superioară și o mai bună continuitate a structurilor.

Pulse Inversion Harmonic Imaging

Semnalele armonice sunt complet conservate fără deteriorarea informațiilor acustice, făcând posibil ca S40 să obțină imagini detaliate de nivel înalt și pentru a îmbunătăți contrastul rezoluției prin reducerea zgomotului și confuzia în vizualizarea leziunilor subtile, zone de mici dimensiuni, vasculare și așa mai departe.

Elastografie C-Xlasto

S9PRO oferă o nouă metodă ce ajută medicii în evaluarea elasticității țesutului. Diferențele dintre răspunsurile țesutului sunt detectate și vizualizate în timp real de algoritmii elastografiei prin diferite reprezentări grafice. Aceasta metodă este deosebit de utilă în analiza la nivelul sânului, tiroidei și structurilor musculo-scheletice.

Imagine panoramică

Imagistica panoramică în timp real oferă un câmp de vizualizare extins, prin mutarea treptată a sondei lateral de-a lungul zonei anatomice. Seria de imagini captate sunt lipite împreună pentru a arăta o imagine continuă, care este mai mare decât lățimea de scanare a sondei, oferind astfel o imagine de referință mai mare pentru analizarea relației spațiale dintre structuri.

Stres Echo

Stresul eco este o combinație a ecocardiografiei 2D cu stresul fizic sau farmacologic, care poate determina modul în care muschii inimii raspund la stres și este folosit în principal pentru a diagnostica si evalua boli coronariene. Pachetul Stres Echo al modelului S9PRO este o interfață complet integrată, ușor programabilă și poate fi personalizată în funcție de solicitările dumneavoastră, oferind un flux de lucru simplificat și raportare.

Sonde de înaltă densitate

Echipat cu sonde phased array de înaltă densitate S9PRO îndeplinește cerințele pentru obținerea unui număr de cadre si a unei rezolutii excelente ce prmite totpografierea cardiografica de inalta rezoluție. Senzitivitatea înaltă doppler pentru un diagnostic cardiac mai precis.

 

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 9:00-17:30

0756.130.130 contact@unicare.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!