Ecograf cu doppler color SONOSCAPE S8Exp

Sonoscape
Cod Produs: SON-S8 EXP-DOPPLER COLOR Ai nevoie de ajutor? 0756.130.130
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Ecograf portabil cu Doppler Color SONOSCAPE S8Exp

Noblețea acestui sistem se datorează superiorității sale în gama ecografelor portabile din clasa sa. Îmbunătățirea constantă a tehnologiilor și serviciilor se realizează având mereu în vedere confortul pacientului iar pasiunea pentru inovare a SonoScape face ca S8Exp să fie un sistem perfect pentru cerințele pieței actuale dar și o alegere fiabilă pentru viitor.

Design ergonomic și ușurință în utilizare

Cele mai importante funcții sunt amplasate pe o interfață intuitivă ceea ce face ca toate operațiunile să fie realizate e ușor și rapid. Ecranul color LCD de înaltă rezoluție, pliabil la 50 grade garantează vizuaizări confortabile în orice medii clinice.

Platformă puternică

Încorporând tehnologia SonoScape de prelucrare a imaginii, cum este μ-scan, PHI și Spatial Compound, S8Exp oferă imagistica 2D excepțională, spectru sensibil, Color Doppler și Power Doppler, afișează în mod bine definit zonele anatomice si patologice și facilitează procesul de diagnosticare. S8Exp oferă, de asemenea, o gamă largă de sonde electronice pentru extinderea utilizării sale la o gamă largă de aplicații, inclusiv pediatrie, OB / ginecologie, cardiologie, musculoscheletal, etc.  De asemenea, sondele de tehnologie avansată, sporesc în mod eficient calitatea imaginii și încrederea în obținerea unui diagnostic precis chiar si în cazul pacienților dificili.

 

Flux de lucru perfect

S8Exp se adaptează la fluxul de lucru personal, induferent dacă sunteți în sala de consultții, la marginea patului, sau chiar și într-o locație la distanță. Cu o platforma nouă, ușor de utilizat, concepută pentru nevoile sonografiștilor, cu interfețe complete de conectare și sharing de date, S8Exp asigură rezultate clinice imbunatațite, flux de lucru eficient și, bineînțeles confort atât pentru utilizator cât și pentru pacient, pe tot parcursul examinării.

Cu un design ultra-modern, inovator având tehnologii a căror valoare a fost dovedită clinic, ecograful S8Exp este bine echipat, ușor de utilizat și o calitate a imaginii îmbunătățită, oferă nu doar soluții optimizate pentru aplicații versatile dar ajută și la îmbunătățirea experienței utilizatorului atât în situații de rutină cât si în cazuri speciale.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 9:00-17:30

0756.130.130 contact@unicare.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!