Produsul a fost adaugat in cos

Scutece adulti EGOSAN x 30 buc marimea S

57.89 Lei

42.30 Leifara TVA

50.34 Leicu TVA

La comanda

Cod produs: EGO-XMS2100C-30

Cantitate

Aveti întrebări?

0756.130.130

LUNI-VINERI 09:00 AM - 17:00 PM


Scutece adulti EGOSAN marimea S (1 picatura)

 

Scutecele EGOSAN All in one sunt realizate în patru marimi (S, M, L, XL), fiecare cu mai multe niveluri de absorbție (1-4 picaturi).

Acestea sunt potrivite pentru incontinenta medie și sunt indicate atât pentru persoanele active cat si pentru pacientii imobilizati la pat. Scutecele sunt realizate din materiale respirabile avand cu aripioarele de fixare din "material ne-țesut".

Aripioarele garantează permeabilitate maximă oferind o senzație confortabilă si previne iritarea pielii. Aceste scutece asigura protecție maximă în cazul ambelor tipuri de incontinenta urinara si fecala.

 

Capacitate de absorbție: EXTRA (2 picaturi)

Ambalare: 30 bucați / bax. Produsul se vinde doar la bax.

 

Egosan® este marcă înregistrată a companiei SANTEX Italia. EGOSAN este cunoascută la nivel mondial ca marcă italiană de absorbante, scutece si chiloti adulți pentru incontinență. Egosan® este sinonim cu cercetarea la cele mai înalte standarde a materiilor prime și a tehnologiilor inovatoare, bazate pe solicitările furnizorilor de servicii medicale și în concordanță cu necesitățile pacienților care sufera de incontinență. Rezultatul este un produs care se potrivește perfect anatomiei corpului, datorită caracteristicilor sale, cum sunt forma și materialele ultra-usoare și respirabile din care este realizat și care permit pielii să respire și să asigure confort sporit. Scutecele EGOSAN asigură confort datorită tipului și texturii moi a materialului si a sistemului eficient de elastice ce aderă ușor la corp și previn scurgerile de lichide. Scutecele sunt calibrate pe fiecare nivel de incontinenta din cauza nivelurilor diferite de absorbție. Utilizarea polimerilor superabsorbanți permit, de asemenea, un control eficient al mirosului și absorbția foarte rapidă astfel încât pielea pacientului să nu simtă deloc umiditatea. Cei ce îngrijesc pacientul sunt în mod inteligent alertați printr-un indicator de umiditate eficient atunci când este timpul să înlocuiaască scutecul.

Produse din aceeasi categorie

Intrebari si opinii

Fii primul care își spune părerea.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare