Politica de confidentialitate

UniCare Medical Solutions este autorul acestui site web si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor.

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, SC UniCare Medical Solutions SRL fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acest site.

SC UniCare Medical Solutions SRL nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site, materialele prezentate pe el fiind cu titlu pur informativ.

Informatiile despre produse, caracteristicile si preturile lor corespund realitatii de la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului. Aceste informatii sunt oferite doar cu titlu informativ si nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de SC UniCare Medical Solutions SRL.

SC UniCare Medical Solutions SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea materialelor de pe site.

SC UniCare Medical Solutions SRL colecteaza informatii pe acest website, in conformitate cu legislatia romana in acest sens. Site-ul plaseaza un "cookie" pe calculatorul vizitatorului, adica un mic fisier utilizat strict pentru autentificarea automata a utilizatorului la vizitele ulterioare.

Colectarea datelor se face prin:

- Formularul de inregistrare utilizator. Datele sint folosite in vederea trimiterii de informatii precum si trimiterii de oferte atractive din partea SC UniCare Medical Solutions SRL (in functie de preferintele setate de utilizator).

- Formularul de contact. Datele trimise de utilizator vor fi folosite in vederea contactarii ulterioare de catre SC UniCare Medical Solutions SRL

Informatiile culese sunt utilizate pentru optimizarea site-ului si a serviciilor oferite clientilor de SC UniCare Medical Solutions SRL si partenerii sai. Prin accesarea acestui site va dati acordul la folosirea in scopurile mai sus mentionate a informatiilor colectate de SC UniCare Medical Solutions SRL pe acest site.

Adresele IP ale vizitatorilor acestui site sunt utilizate de SC UniCare Medical Solutions SRL pentru o buna administrare a site-ului si pentru statistici de uz intern care permit o mai buna deservire a clientilor nostri.

SC UniCare Medical Solutions SRL nu este responsabil pentru continutul si utilizarea site-urilor catre care apar legaturi de pe site-ul SC UniCare Medical Solutions SRL

Politica de confidentialitate a acelor site-uri poate diferi de politica SC UniCare Medical Solutions SRL de confidentialitate.

Faptul ca site-ul SC UniCare Medical Solutions SRL contine legaturi catre alte site-uri nu inseamna ca SC UniCare Medical Solutions SRL sustine, aproba sau este responsabil pentru continutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.

Utilizatorul primeste mesaje tip e-mail de la SC UniCare Medical Solutions SRL numai in urma completarii formularului de inregistrare si a alegerii respectivelor liste. SC UniCare Medical Solutions SRL isi rezerva dreptul de a nu mai trimite mailinguri anumitor utilizatori fara a oferi vreo explicatie sau notificare prealabila si fara a fi tinut responsabil pentru neprimirea sau intarzierea respectivelor mesaje. Un mesaj este un buletin informativ trimis la mai multi utilizatori abonati la listele de discutii.

Site-ul SC UniCare Medical Solutions SRL este protejat prin cele mai noi si mai puternice tehnici si metode de securitate. Informatiile personale trimise de utilizatori pe acest site sunt protejate atat la utilizarea online cat si offline a site-ului. SC UniCare Medical Solutions SRL depune diligenta necesara si posibila pentru a proteja informatiile personale ale vizitatorilor site-ului.

Prezenta Politica de confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC UniCare Medical Solutions SRL.

In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul SC UniCare Medical Solutions SRL

SC UniCare Medical Solutions SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii legali, fara nici un fel de notificare prealabila.

 

Protectia datelor cu caracter personal


Conform conditiilor legale privind protectia datelor cu caracter personal, S.C. Unicare Medical Solutions S.R.L. nu va dezvalui fara autorizare nici o informatie referitoare la Clientii sai. Pe baza consimtamantului expres si neechivoc si numai in limitele legislatiei in vigoare, in scopul de a raspunde solicitarilor dumneavoastra prin oferirea de noi produse/ servicii, este posibil sa oferim astfel de informatii catre terti (ex: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre).

S.C. Unicare Medical Solutions S.R.L. inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 19194, garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor cu respectarea drepturilor conform legii 2016/679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Titularul datelor inregistrate are dreptul la informare cu privire la modul de folosire a datelor, de acces la datele transmise si de interventie asupra lor - la cerere, acestea pot fi rectificate, actualizate sau sterse.

 

Pentru informare si suport, sesizari si reclamatii ne puteti contacta la adresa contact@unicare.ro