Despre Unicare

UniCare Medical Solutions este o companie ce isi desfasoara activitatea in domeniul aparaturii, instrumentelor, mobilierului si consumabilelor medicale, ceea ce presupune importul si distributia acestora.

Firma dispune de o gama larga de servicii oferite,printre care:
• Import si distributie de aparatura,instrumente si dispozitive medicale si piese de schimb ale acestora;
• Import si distributie de accesorii si consumabile medicale necesare institutiilor din sistemul sanitar;
• servicii de mentenanta si service, atat pentru aparatura medicala distribuita de UniCare Medical Solutions ,cat si pentru dispozitive medicale procurate de la alti furnizori.


IMPORT DISTRIBUTIE PRODUCTIE


UniCare Medical Solutions si-a construit o respectabila retea de furnizori din intreaga lume.
Portofoliul firmei este alcatuit din companii producatoare de echipamente medicale din USA,Germania, China, Korea,Taiwan,Republica Ceha, Italia, Austria,Turcia,Elvetia,Polonia si Spania.
Produsele oferite nu implica numai dispozitive medicale, ci de asemenea accesorii si piese de schimb pentru aparatura respectiva.

UniCare Medical Solutions distribuie si instaleaza numai produse de la furnizori certificati, ce au dovedit standarde de inalta calitate ,conforme cu normele de reglementare europene si americane(CE si FDA).

Deasemenea UniCare Medical Solutions este in curs de definitivare a unei fabrici proprii de consumabile medicale in Baia Mare orientate in special pentru export.


SERVICII


UniCare Medical Solutions dispune de personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente.

Activitatea firmei este structurata in doua departamente:departamentul comercial si departamentul tehnic,aflate in stransa legatura,ceea ce faciliteaza raspunsul prompt la cererile clientilor nostri.

Suntem un colectiv unit, aflat in permanenta interactiune, generator de idei constructive, care urmareste satisfacerea in totalitate a cerintelor clientilor prin serviciile de calitate prestate in folosul acestora.
Acest lucru este posibil gratie calificarii, ambitiei si orientarii catre nou a colectivului nostru de specialisti, precum si datorita:
• Practicilor de negociere orientate spre satisfacerea clientului;
• Gasirea de facilitati financiare pentru serviciile oferite.

O garantie in plus a seriozitatii si a nivelului inalt de calificare de care beneficiati din partea firmei este faptul ca societatea UniCare Medical Solutions a implementat si functioneaza in prezent sub managementul calitatii ISO 9001(2008)


CONSULTANTA


Industria globala a dispozitivelor medicale este in permanenta crestere.In fiecare an apar noi echipamente medicale si de aici si nevoia clientilor de informare.

Institutiile si sistemele de sanatate au nevoie de evaluarea dispozitivelor pentru eficientizarea costurilor,iar acest intreg proces poate fi indelungat si nu in ultimul rand costisitor.


Oferim consultanta in urmatoarele domenii:

- instalarea de dispozitive medicale si mobilier medical;
- demontarea si relocarea echipamentelor;
- asigurarea cerintelor legale;
- consiliere in procesul de achizitie pentru a va maximiza beneficiile.

Avantajele serviciilor noastre:

• Independenta - Suntem independenti si cooperam cu mai multi producatori si
distribuitori de echipamente medicale,prin urmare, va punem la dispozitie
o gama variata de produse.

• Economic - Asa cum spune si sloganul nostru la noi calitatea este accesibila.
Serviciul nostru este de incredere la costuri minime.

• Rapid - La scurt timp dupa analizarea cererii dumneavoastra veti fi contactat
in vederea prezentarii sugestiilor noastre pentru realizarea necesarului.


VIZIUNEA NOASTRA


Scopul nostru este sa fim o societate care ofera produse si servicii de inalta calitate si care asigura,in acelasi timp, o functionabilitate de lunga durata pentru dispozitivele si echipamentele comercializate.

Suntem considerati un partener de incredere pentru companiile din industria medicala.Acest lucru intareste strategia noastra de satisfacere a clientului si asigura flexibilitate atunci cand vine vorba de indeplinirea cerintelor si nevoilor partenerilor nostri.