Eficienta purificatoarelor pentru aer Beurer

Purificator aer LW110

Beurer este o companie germana inovatoare cu o traditie de aproape 100 de ani in domeniul sanatatii, care produce o gama larga de produse medicale  de la termometre, paturi electrice si umidificatoare la dispozitive de masurare a tensiunii sau a nivelului de zahar din sange.
Purificatoarele de aer sunt aparate electrocasnice ce atrag din ce in ce mai des atenția cumparatorilor in decursul ultimilor ani, acestea luptand cu aerul poluat al zonelor puternic industrializate sau al marilor aglomerari urbane pentru a oferi un plus de confort sau de sanatate.

Avantajele utilizarii purificatoarelor de aer:

-printre particulele filtrate si eliminate de purificatoarele de aer (modelele de apartament) se numara praful, alergenii din praf, diverse bacterii si virusi, particule de polen, microorganisme din aer si alergeni din parul animalelor de companie, precum caini si pisici.
-Purificatoarele de aer pot elimina si fumul de tigara si mirosurile nedorite dintr-o incapere, prevenind in acelasi timp crearea mucegaiului si a igrasiei (cand sunt cuplate cu un dezumificator).

Purificatorul pentru aer Beurer model LW110 realizeaza curatarea aerului si umidificarea aerului prin evaporarea la rece: apa elimina praful, polenul, parul de animale si mirosurile din aer. Aparatul are consum redus de energie si autoreglare, este dotat cu un indicator pentru nivelul de apa, un senzor pentru nivelul de apa si functie de oprire de siguranta daca rezervorul se goleste. De asemenea, este dotat cu ecran LCD, iluminat albastru. Curatarea aparatului se poate face si cu masina de spalat vase.Gasiti pe site-ul Unicare promotie la purificatorul Beurer:

http://www.unicare.ro/umidificatoare-purificatoare-aer/purificator-aer-lw110.html