UniCare Medical Solutions este o companie cu capital integral privat care are ca obiect de activitate importul, distributia si service-ul pentru aparatura medicala, consumabile medicale si mobilier medical.

Asiguram de asemenea asistenta tehnica in garantie si postgarantie prin specialisti proprii.Cu o echipa de specialisti tanara si dinamica am reusit sa oferim pietei medicale romanesti seriozitate, promptitudine si un raport exceptional calitate-pret al produselor.

Furnizorii UniCare Medical Solutions sunt producatori internationali de prestigiu din USA, Ungaria, Germania, Italia, Austria, Turcia, Elvetia, Taiwan, Japonia, Malaezia si China. Toate produsele sunt insotite de Certificate de Calitate si Declaratie de Conformitate, iar dupa caz: Aviz de la Ministerul Sanatatii, Fisa de Securitate, Fisa tehnica si Garantie.

Participam anual la cele mai importante expozitii medicale mondiale pentru a fi mereu in pas cu inovatiile si inventiile din vastul domeniu medical.
Misiunea noastra este sa informam medicii si personalul medical despre toate noutatile din domeniul aparaturii medicale si a consumabilelor astfel incat partenerii nostri sa ia cele mai bune decizii informate