Produsul a fost adaugat in cos

Ventilator SV300

Pret la cerere

Aveti întrebări?

0756.130.130

LUNI-VINERI 09:00 AM - 17:00 PM

 

 

SV300 este un ventilator de ultima generație, simplu de configurat, ușor de utilizat și versatil in utilizare. Trateaza pacienții copii și adulti cu toate nivelurile de acuitate pentru urgente sau ingrijire intermediara.

Adaptiv

Cu lista sa completa de caracteristici standard, inclusiv cele mai noi moduri de ventilatie, SV300 este adecvat pentru toate nivelurile de acuitate ale pacientului si in toate setarile de ingrijire, de la patul pacientului pana la transportul in alt punct de ingrijire.

Cuprinzator

Echipat cu functii care se gasesc de obicei pe ventilatoarele de terapie intensiva, SV300 este dotat cu moduri de ventilatie extinse, iar caracteristicile unice il fac un ventilator de nivel superior.

Simplu

Datorita designului intuitiv al interfaței de utilizare a SV300, fiecare functie este in ordine logica, astfel incat clinicienii nu trebuie sa navigheze pe un manual de utilizare complex. In plus, atat supapele cat si senzorul de debit accepta autoclavarea. Acest concept de siguranta este conceput pentru a satisface tendintele clinice actuale de protejare a pacientilor chiar si in cele mai exigente conditii.

 

Produse din aceeasi categorie

Intrebari si opinii

Fii primul care își spune părerea.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare